Сергій Ребров розпрощався з угорським “Ференцварошем” і відтепер тренуватиме “Аль-Айн” з ОАЕ

від Комарі Альберт

Український фахівець Сергій Ребров продовжить тренерську кар’єру в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Зовсім нещодавно Ребров, який тричі поспіль приводив свою команду до перемоги у чемпіонаті, та угорський “Ференцварош” розірвали угоду, яка діяла до літа 2022 року. 

Тренер подякував клубу та побажав йому подальших успіхів.

“Ми досягли великих успіхів разом, і я радий, що зміг співпрацювати з таким популярним клубом з такою престижною історією”, – сказав Ребров.

Фахівцеві вдалося тричі поспіль привести команду до чемпіонства, а також вивести команду у груповий етап Ліги Європи, а потім і Ліги чемпіонів. 

Довго без роботи український наставник не просидів. Клуб Аль-Айн з ОАЕ зумів переконати Реброва стати на тренерський місток команди.

 У минулому розіграші чемпіонату Аль-Айн зайняв лише 6 місце. Деталі контракту з українцем наразі не розголошуються.

Нагадаємо, напередодні УЄФА частково задовольнила скаргу російської футбольної організації стосовно символів на уніформі національної збірної України.

В УЄФА заявили, що напис “Героям слава!” на внутрішній стороні коміра футболок, хоч і був затверджений минулого року, проте у поєднанні з “Слава Україні” створює політичне гасло.

Разом з тим, співробітники Посольства США в Україні одягнули нову форму української збірної з футболу на підтримку України. А також сказали, що чекають на першу гру в неділю.

Схожі публікації

Залишити коментар