Український гурт GO_A виступить на фестивалі в Амстердамі

від Стожари

Український гурт GO_A візьме участь у великому музичному фестивалі Het Grote Songfestivalfeest в Амстердамі.

Про це йдеться на сайті фестивалю

Захід пройде 9 грудня 2021 року, на ньому виступлять найяскравіші учасники і переможці міжнародного конкурсу “Євробачення” різних років.

Згідно з програмою фестивалю, від України, крім GO_A, на заході виступить Вєрка Сердючка, яка посіла друге місце на Євробаченні-2007. 

Крім того, фестиваль анонсував появу переможниці Євробачення-2012 Loreen (Швеція), переможця глядацького голосування на Євробаченні-2019 KEiiNO (Норвегія), а також переможницю Євробачення-2018 Нетту Барзілай (Ізраїль). Список учасників буде доповнюватися.

Нагадаємо, український гурт Go_A наробив шуму у Роттердамі. У фіналі “Євробачення” Україна посіла п’яте місце, хоча здобула максимальний бал серед глядачів п’яти країн і глядачі бачили її другою. Утім, за правилами, одну половину балів за виконавців давали глядачі країн-учасниць, а іншу – професійне журі країн.

Переможницею Євробачення стала Італія, тоді як за голосами національних журі вона була аж дев’ятою. Тож наступного року конкурс відбудеться там. А гурт Go_А тим часом уже повернувся в Україну.

Схожі публікації

Залишити коментар