Кобзарінг-тур Юрія Фединського прокотиться Сполученими Штатами

від Комарі Альберт

Відомий український кобзар Юрій Фединський збирається у свій новий кобзаринг-тур містами Сполучених Штатів Америки. Це обіцяє стати головною подією літа-2021 для українців США.

Для свого наступного “кобзарінг-туру” він вирішив відвідати Південно-Східні штати США, а також повернутися до багатьох міст на Північному Сході. Кобзар оголосив, що відвідає будь-які спільноти діаспори на своєму шляху, які можуть бути зацікавлені в одноденному візиті.

Якщо українські громади зацікавлені у візиті одного з кращих кобзарів світу,  вони можуть надіслати запит Юрію Фединському через повідомлення у соціальній мережі Facebook, і він обіцяє зробити все можливе для того, щоби включити це місто до свого маршруту.

Важливо, що всі візити Jurij Fedynskyj є безкоштовними і спрямовані на підтримку українських громад всьому світу.

Налаштування візиту кобзаря є дуже простим. Юрій Фединський потребує лише знати адресу  відповідного місця проведення концерту. Це може бути культурний центр, церква чи навіть приватний будинок.

Вітається також проведення заходу на відкритому повітрі з огляду на боротьбу з Ковід-19. Протягом літнього сезону погода очікується сприятливою, тому, шановні друзі, не зволікайте і зв’язуйтеся з паном Юрієм якнайскоріше!

Схожі публікації

Залишити коментар