На чемпіонаті Європи з самбо Україна здобула 14 медалей

від Комарі Альберт

На Кіпрі, у місті Лімассол завершився чемпіонат Європи з самбо. Збірна України тріумфально здобула 14 медалей (6 золотих, 3 срібні та 5 бронзових). Також в України два Кубки – “золотий” у бойовому розділі та “срібний” – у змаганнях жінок.

Про це повідомляє Федерація самбо України.

Цей вдалий виступ української збірної є результатом плідної багаторічної роботи як тренерського складу збірників, так і особистих тренерів спортсменів з різних регіонів України.   Золоті медалі виграли: Марія Буйок (спортивне самбо, до 50 кг), Христина Бондар (спортивне самбо, до 54 кг), Ярослав Давидчук (спортивне самбо, до 98 кг), Владислав Руднєв (бойове самбо, до 79 кг), Петро Давиденко (бойове самбо, до 88 кг), Анатолій Волошинов (бойове самбо, до 98 кг).

Срібло вибороли: Галина Ковальська (спортивне самбо, до 80 кг), Олександр Воропаєв (бойове самбо, до 64 кг), Размік Тоноян (бойове самбо, понад 98 кг).

Бронзові нагороди Україні принесли: Юлія Гребеножко (спортивне самбо, до 65 кг), Катерина Москальова (спортивне самбо, до 72 кг), Анастасія Комович (спортивне самбо, 80 кг), Дмитро Євдошенко (спортивне самбо, до 64 кг), Роман Труш (спортивне самбо, до 71 кг).

Як ми повідомляли, цього року, в Україні пройде діаспорний Чемпіонат світу з футболу та Перші Всесвітні діаспорні спортивні ігри «Україніада»

Схожі публікації

Залишити коментар