28-30 травня у Чернівцях відбудеться 6-й Міжнародний турнір з боксу «Кубок Погодіних»

від Комарі Альберт

З 28 до 30 травня  у Чернівцях відбудеться 6-й Міжнародний турнір з боксу «Кубок Едуарда та Олександра Погодіних». Це – змагання, які протягом останніх шести років є справжньою візитівкою буковинського боксу, адже Кубок Погодіних – єдиний щорічний традиційний турнір у Чернівецькій області, який дає можливість буковинцям різних вікових категорій проявити себе у «домашніх стінах» та ознайомити гостей краю із Чернівцями.

На буковинському ринзі планується виступ провідних боксерів Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Одеської, Хмельницької та інших областей України. Також організаторами турніру було запрошено гостей з інших країн – Греції, Італії, Угорщіни, Латвії, Молдови й Казахстану.

Вже вкотре організатори Кубку Погодіних роблять приємні сюрпризи чернівчанам і гостям міста у вигляді запрошень легенд українського та світового боксу в якості почесних гостей змагань. Хто завітає до Чернівців цього травня – ще поки секрет, адже запрошували дійсно багатьох відомих особистостей, але в тому, що вони будуть, немає жодних сумнівів.

Відбуватимуться поєдинки 6-го Міжнародного турніру з боксу «Кубок Едуарда та Олександра Погодіних» на території «Льодового майданчика» під відкритим небом. Такий формат турніру вже було апробовано минулого року і тоді події на Кубку Погодіних відвідала велика кількість уболівальників і шанувальників боксу.

Сподіваємося, що погодні умови не вноситимуть ніяких коректив у проведення змагань, хоча на цей випадок є резервний «план Б»: якщо дощитиме, спортсмени боксуватимуть у спорткомплексі «Локомотив», який розташовано у мікрорайоні «Калічанка».

Безперечно, це стане головною спортивною подією травня-2021 на Буковині, і Буковина, звісно, чекає на 6-му Міжнародному турнірі з боксу «Кубок Едуарда та Олександра Погодіних» усіх вас, дорогі шанувальники спорту! Нагадуємо, що місце нашої з вами зустрічі – мальовниче місто Чернівці!

Приходьте з 28 до 30 травня на наші змагання і побачите багато цікавого: безкомпромісні боксерські двобої, жагу до перемоги, справжні здорові емоції і готовність до найвищих звершень!

Альберт КОМАРІ («ДЖУНІОР»)

Схожі публікації

Залишити коментар