У Сарнах 29-30 травня відбудуться драйвові OffRoad перегони позашляховиків

У місті Сарни, одному з райцентрів Рівненської області, 29-30 травня 2021 року відбудуться екстремальні перегони по бездоріжжю повнопривідних автомобілів “Sarny TROPHY 2021”. Організатор заходу – місцевий джиперський “SARNY CLUB 4×4”.

Партнер змагання – вода “Джиперська”. Портал української діаспори світу “Стожари” є офіційним інформаційним партнером цього спортивного заходу. 

“Запрошуємо на дружню Всеукраїнську зустріч Sarny TROPHY 2021 яка відбудеться 29-30 травня у місті Сарни!”, – пишуть організатори змагань.

Видовищні перегони повнопривідних авто будуть проводитись у форматах: «Туризм» (TR 0) та «Спортивні авто» (ТР1,ТР2,ТР3 – перероблені машини,  ATV, UTV – квадро цикли та баггі). Передбачено зручне місце розташування табору – поряд є річка, окремо буде відведено місце для наметового містечка.

Програма змагань:

Перший день
– реєстрація з 7.30 до 8.30 год.
– 8.30 – 9.00 брифінг, старт для GPS,
– 9.00 шикування на кільцеву гонку для тих хто не зміг поїхати на GPS.
– св’ятковий концерт за участі фіналістів Голосу Країни 2021.

Також буде розважальна програма для гостей за участі талантів міста, буде проведено ярмарку та організовано розваги для малечі (батут, танці, фото з крутими авто).

А також під музичний супровід гітариста біля вогнища відбудеться традиційна душевна святкова вечеря для учасників та гостей заходу. Всі бажаючі зможуть в своє задоволення танцювати, дискотечний настрій створюватиме професійний DJ.

Другій день
На трасах спецучастки запропонують багато сюрпризів для учасників.

Завдяки підтримці спонсорів та місцевої влади участь у перегонах безкоштовна! Кожен учасник змагань отримає відзнаку (грамоту, кубки, заохочувальні призи).

Цього разу усі переможці будуть нагороджені кубками ексклюзивної роботи – нагороди в буквальному сенсі будуть усипані бурштином, яким так славиться цей регіон України.

Як ми писали раніше, у березні у Прилуках відбувся перший етап Чемпіонату світу з OFFroad перегонів за версією RFC Ukraine.

Схожі публікації

Залишити коментар