Виставку про Україну відкрили у Японії

від Комарі Альберт

В рамках заходу «Місяць України» в приміщенні Японського агентства міжнародного співробітництва «Джайка» JICA Plaza в Японії 14 травня відкрили виставку про Україну.

Про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Японії.

Як повідомляється, захід відбувся 14 травня за участі Посла України в Японії Сергія Корсунського, Голови парламентської асоціації дружби «Японія – Україна» Ейсуке Морі та Генерального директора Департаменту Близького Сходу та Європи Японської агенції з міжнародного співробітництва (ДЖАЙКА) Хідекі Мацунага відкрито виставку про Україну, яка проходить в рамках заходу “Місяць України” в приміщенні ДЖАЙКИ “JICA Plaza”.

У Токіо прзентовано професорську монографію про японсько-українські відносини

«На експозиції представлено фотографії видатних місць різноманітних регіонів України, включно з Кримським півостровом, а також інформацію про історію та традиції корінного населення нашої держави – українців, кримських татар, кримчаків та караїмів. Захід реалізовано Посольством України в Японії у співпраці з «Джайка», – йдеться в повідомленні.

Український священик розповів про свою парафію в Японії

Партнери проєкту – “Український інститут”, “Кримський Дім” та етно-фотограф Анна Сенік.

У посольстві нагадують, що в “J’s Cafe” протягом травня можна скуштувати український борщ та котлету по-київськи, а 18 травня буде проведено онлайн-семінар про Україну.

Раніше ми повідомляли, що кінопокази «Захара Беркута» відбудуться у Японії та Південній Кореї

Схожі публікації

Залишити коментар