В Києві відбулася зустріч лідера молоді української діаспори з партнерами і друзями

від Стожари

В рамках офіційного візиту до Києва, лідер молоді української діаспори, Дмитро Лекарцев провів низку робочих зустрічей та отримав Пам‘ятну відзнаку та грамоту за заслуги перед українським народом від Голови Верховної Ради України.

Під час досить насиченого візиту до Києва, Дмитро Лекарцев зустрівся з партнерами і друзями, керівником Інституту демократизації та розвитку Дмитром Сав‘юком та українською редакцією Інформаційного порталу української діаспори всього світу “Стожари”.

В рамках цієї зустрічі, Дмитро Лекарцев презентував громадську організацію української діаспори Молдови – Національний Конгрес Українців Молдови (НКУМ), що націлена на збереження і розвиток ідентичності українців Молдови та покликана захищати права українців в Молдові.

Підписання Меморандум про співпрацю.

“Підписав Меморандум про співпрацю з “Institute of Democratisation and Development” від імені “Національного Конгресу Українців Молдови” і “СКУМО”. Інститут – потужний аналітичний центр, і ми віримо, що в рамках Конгресу наша співпраця на рівні експертних груп, проведення досліджень і залучення громадськості матиме значний ефект”, – зазначив Дмитро Лекарцев.

Сторони також обговорили організаційні моменти проведення серпневого Форуму української молоді діаспори у Чернівцях, а також нові проєкти та програми стажування за участю української молоді з діаспори.

Нагадаємо, молодь діаспори збереться в перлині Буковинського краю – Чернівцях на ІІІ Конгрес СКУМО 2021 у серпні 2021 року, у рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України.

Схожі публікації

Залишити коментар