Під час карантину вистави Львівської опери безкоштовно доступні онлайн

Упродовж посиленого карантину у Львові національна опера пропонує глядачам переглянути в форматі онлайн знакові та найновіші постановки театру.

Про це повідомили у пресслужбі обласної адміністрації.

У театрі зазначають, що якісна зйомка вистав – це не лише необхідність у сучасному онлайн просторі, це і важливий внесок у фіксування історії української оперної і театральної сцени. Зокрема, відеозаписи вистав «Лис Микита» та «Дон Жуан» були здійснені нещодавно за підтримки Українського культурного фонду.

В репертуарі як твори сучасних українських композиторів, так і оперна класика.

Феєрія «Коли цвіте папороть» – вражаючий спектакль, що поєднує енергетичну музику, хорове виконавство, народні обрядові традиції, сучасну хореографію та яскраве дійство із відеопроекцією. 

Доступний за посиланням.

«Лис Микита»сучасна українська опера для сімейного перегляду, ця опера вражає неймовірними масками та костюмами персонажів, феєрією світла, 3D-анімацією, і навіть – повітряними гімнастами. А ще, поряд із звичним оркестром, ви можете почути українські колоритні інструменти – цимбали, ліру, бандуру і гучну трембіту.

«Дон Жуан»сучасна постановка найвідомішої опери Моцарта, якщо ви не бачили цієї сучасної постановки, вона здивує вас неповторними світловими ефектами та вражаючими декораціями з металоконструкцій, що є наче лабіринтом загубленої людської душі.

Як повідомлялося, у лютому Львівська національна опера презентувала відеоверсію вистави для сімейного перегляду «Лис Микита» сучасного українського композитора Івана Небесного за мотивами казки Івана Франка.

Схожі публікації

Залишити коментар