На Херсонщині презентували онлайн-лекцію про Олешківські піски

У рамках реалізації туристично-контентного проєкту «TripMustGoOn» створили першу з трьох онлайн-лекцій про найпривабливіші місця Херсонської області – Олешківські піски.

Про це повідомили у пресслужбі управління туризму та курортів Херсонської ОДА

Зазначається, що онлайн-екскурсія дає змогу поринути в одну з найвідвідуваніших природних пам’яток Херсонщини та здійснити віртуальну подорож до унікальної локації.

За допомогою інфографіки, анімації та записаних відеоматеріалів, можна дізнатися про причини виникнення найбільшої пустелі в Європі, її історію та чим вона унікальна. У відео-екскурсії розповідається про природний та туристичний світи цієї перлини України.

Поширення відео заплановано серед різних цільових груп глядачів і закладів:

  • школи (під час шкільних уроків офлайн або дистанційного навчання онлайн);
  • туристично-інформаційні центри;
  • туристичних компаній і агентств;
  • безпосередньо туристи з інших міст та місцеві мешканці.

Проєкт «TripMustGoOn» реалізується ГО «Центр живої історії «Олешшя» в партнерстві з Регіональною Туристичною Організацією «Туризм Херсона» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та за сприяння управління туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації.

Більше інформації можна дізнатися на офіційному сайті Національного парку, за номером (055-42) 4-57-22 або надіслати листа на електронну адресу.

Нагадаємо, нещодавно вийшов перший із серії промоційних художніх туристичних відеороликів, присвячених природним багатствам Херсонщини – «Сім природних чудес Таврії».

Схожі публікації

Залишити коментар