У Вірменії відбулася зустріч Посла України та керівництва української громади країни

від Комарі Альберт

У Посольстві України у Вірменії відбулася важлива зустріч Посла України Івана Кулеби з головою Федерації українців Вірменії «Україна» Анною Арутюнян і керівником севанського осередку української громади Лусіне Гончоян.

Про це повідомило Посольство України в Республіці Вірменія. 

Також на зустрічі були присутні представники української молоді Вірменії – переможці міжнародного інтернет-флешмобу «Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає…», який був проведений у межах заходів з відзначення 150-річчя від дня народження видатної української поетеси Лесі Українки.

«Під час спілкування співрозмовники обговорили сучасний стан та проблемні питання у житті українців Вірменії та функціонуванні ГО «Федерація українців Вірменії «Україна», а також окреслили подальші спільні дії Посольства та громади за напрямом розвитку української культури на теренах вірменської держави», – йдеться в повідомленні.

Також Іван Кулеба відзначив переможців інтернет-флешмобу «Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає…» почесними грамотами та вручив подарунки.

Як повідомлялося, у 2021 році Україна відкриє нові посольства та генконсульства у 6 країнах.

Схожі публікації

Залишити коментар