Приєднуйтесь до флешмобу #StopRussianBrutality

Громадська організація «Promote Ukraine» в Бельгії разом з Центром громадських свобод в Україні закликає всіх українців з 26 лютого взяти участь в флешмобі #StopRussianBrutality.

Про це організатори ініціативи повідомили у Фейсбук.

Кампанія має привернути увагу до проблеми агресії Росії проти України, анексії Криму та війни на Донбасі, а також звільнення політичних в’язнів. Про акцію було заздалегідь проінформовано 2450 високопосадовців і політиків усієї Європи та ряд незалежних видань.

Зокрема, до кампанії мають долучитися депутати Європарламенту Міхаель Галер (Німеччина, фракція Європейської народної партії), Віола фон Крамон-Таубадель (Німеччина, фракція “зелених”), польський євродепутат від соціал-демократів Роберт Бедронь. А також низка українських політиків та громадських діячів.

Для участі у флешмобі необхідно завантажити листівку ТУТ, опублікувати фото з нею у соцмережах (Twitter, Facebook, Instagram) та в тексті посту написати про агресію Росії й закликати прикладати більше зусиль для поверенення Україні незаконно окупованих територій Криму та Донбасу.

Активна фаза флешмобу триватиме до 16 березня 2021 року.

Нагадаємо, влітку 2020 британець ініціював флешмоб «Крим – це Україна».

Схожі публікації

Залишити коментар