У Далласі відкрито віртуальну виставку українського дуету фотографів

Галерея в Далласі (Техас, США) Galleri Urbane відкрила віртуальну виставку Inner Garden (Внутрішній сад) з роботами українського дуету фотографів Synchrodogs з Івано-Франківська.

Про це пише Telegraf.Design.

Ексклюзивна інтернет-виставка дуету фотографів Тані Щеглової і Романа Новена містить 23 фотографії різних років зйомки – від незвичайних знімків оголеної натури до абстрактних пейзажів.

Окрім фотографій, на виставці представлені відео дуету – рідкісний погляд на їхні подорожі та більш широкий погляд на зображення, зняті за останні 12 років спільної кар’єри.

«Наші роботи завжди була пов’язані з природою, але з часом ми сильно еволюціонували й стали свідомішими до тематики навколишнього середовища. Ми завжди хотіли, щоб наші твори надихали людей любити природу. Мистецтво також може бути інструментом виховання кращого у людях», – пояснили автори робіт.

Таня Щеглова і Роман Новен співпрацюють з 2008 року. І їхній творчості – вираз примітивних людських інстинктів і провокування майже тваринної поведінки й емоцій через звільнення від страху бути незрозумілим. Вони фотографували для New York Magazine, Dazed, British Journal of Photography, AnOther Magazine, проводили зйомки для Марка Цукерберга та Леді Гаги й брали участь у виставках по всьому світу.

Як повідомлялося, український фотограф посів третє місце на Sony World Photography Awards – 2020.

Схожі публікації

Залишити коментар