Українська драма «Кріпосна» вийшла на угорському телебаченні

29 січня стартував прем’єрний показ серіалу “Кріпосна” на телеканалі Izaura TV.

Про це повідомили у пресслужбі FILM.UA Group.

В угорському прокаті 48-серійна драма отримала назву SZERELEM RABSÁGÁBAN (“В рабстві кохання”). 

Раніше український серіал «Кріпосна» став хітом за кількістю переглядів в Польщі. Його аудиторія зростає небаченими темпами.

«Аудиторія серіалу зростає від епізоду до епізоду, – писав Wirtualne Media. – Перший з них переглянули 1,01 мільйона глядачів, останній – 2,28 мільйона ». Відзначимо, перші серії першого сезону культового світового телесеріалу «Гра престолів» в США набрав приблизно такий же рейтинг глядачів – 2,2 мільйона людей.

Це костюмована мелодрама, знята у співпраці компаніями StarLight Films і Film.UA. Події стрічки відносять глядачів в XIX століття. На Чернігівщині проживає заможний поміщик Червінський, у власності якого – молода, витончена і прекрасна кріпосна Катерина Вербицька.

Катерина має бездоганні манери, володіє кількома іноземними мовами, грає на фортепіано і навіть красиво малює. Дівчина закохується в привабливого дворянина Олексія Косача. Але на шляху до щастя молодих стає сам багач Червінський. Щоб здобути свободу і отримати право любити, дівчина долає чимало перешкод.

Також відомо, що наприкінці грудня 2020 прем’єра драми відбулась в Іспанії на телеканалі Divinity, а раніше – в Польщі, Чехії, Литві, Казахстані, Росії та Білорусі.

Права на показ проєкту продані також до Японії, Словаччини, Угорщини, Болгарії, Латвії, Естонії, Грузії, території Латинської Америки та Балканських країн. Перший і другий сезони фільму розміщено на найпопулярнішому VOD-сервісі Amazon Prime для глядачів із території Північної Америки.

Окрім того, навесні відбудеться прем’єра «Кріпосної» в Південній Кореї.

Як повідомлялося, фільм про бойове мистецтво козаків став популяним на ТБ Турції.

Схожі публікації

Залишити коментар