Стартував міжнародний конкурс творчих робіт для української молоді в діаспорі “Українці в світі”

від Стожари

25 січня 2021 року стартував міжнародний конкурс творчих робіт для української молоді в діаспорі “Українці в світі”. Організатори запрошують молодь української діаспори до участі в інтелектуальному змаганні.

НДЦ «Інститут досліджень української діаспори імені професора Любомира Винара», факультет міжнародних відносин, Наукове товариство студентів та аспірантів імені Олександра Оглоблина у співпраці з молодіжною секцією Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин Національного університету «Острозька академія» оголошують про проведення Міжнародного конкурсу творчих робіт «Українці в світі».

До участі в інтелектуальному змаганні запрошується молодь української діаспори.

Офіційний інформаційний партнер конкурсу – сайт української діаспори «Стожари».

Конкурсантам необхідно підготувати мультимедійну презентацію (MS PowerPoint) українською мовою (максимум – 20 слайдів), у якій необхідно висвітлити (на вибір учасника):

  • історію української громади в країні проживання;
  • постать відомого представника української громади;
  • співпрацю української громади із державними органами країни проживання.

Термін проведення конкурсу: 25 січня – 1 квітня 2021 р. (включно).

Конкурсні роботи та заявку учасника необхідно надсилати на електронну адресу організаторів: [email protected].

Результати конкурсу будуть опубліковані на офіційному сайті НДЦ «Інститут досліджень української діаспори імені професора Любомира Винара» (https://idud.oa.edu.ua/) та доведені до відома учасників інтелектуального змагання після 20 квітня 2021 р.

Переможці конкурсу будуть відзначені Дипломами, а учасники – сертифікатами, які будуть вислані в електронному вигляді.

Крім того, усі учасники конкурсу отримають запрошення взяти участь в підсумковій онлайн-конференції, де буде обговорено результати конкурсу, представлено роботи переможців.

Редакція сайту української діаспори “Стожари”, також запрошує молодь української діаспори до участі у Міжнародному Інтернет-флешмобі, з нагоди 150 річчя Лесі Українки: «Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає…».

Стартував міжнародний конкурс творчих робіт для української молоді в діаспорі “Українці в світі”

Схожі публікації

Залишити коментар