У посольстві України в Швейцарії зареєстрували перший за останні п’ять років шлюб

від Комарі Альберт

У посольстві України в Швейцарії зареєстрували перший за останні п’ять років шлюб.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку диппредставництва у Фейсбук.

У посольстві України в Швейцарії привітали молодят зі створенням нової української родини.

“Це перший шлюб за останні п’ять років, укладений у Посольстві України в Швейцарії”, – зазначається в дописі.

Водночас в дипустанові повідомили про призупинення ведення консульського прийому громадян до 28 лютого 2021 року з огляду на рішення Федеральної ради про посилення заходів із протидії розповсюдженню СOVID-19 на всій території країни та з метою уникнення додаткових ризиків для здоров’я відвідувачів.

Як зауважили в посольстві, у зазначений період прийматимуться виключно клопотання громадян України щодо оформлення посвідчення на повернення в Україну у разі втрати паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

«Усі звернення громадян, направлені поштою чи e-mail: посольство – [email protected] та консульський відділ – [email protected], оброблятимуться у штатному режимі», – зазначили в  диппредставництві.

Консульські дії: постановка на консульський облік, реєстрація дитини громадянином України за народженням, розгляд клопотання щодо видачі довідки про непритягнення до кримінальної відповідальності – можуть бути здійснені через пошту.

Нотаріальні дії, за необхідності та наявної можливості, в посольстві рекомендують вчиняти у швейцарського нотаріуса за місцем проживання/перебування у Швейцарії з подальшим засвідченням штампом Апостиль (APOSTILLE).

Нагадаємо, Україна вперше відкрила посольство в Албанії, і там вже розпочав дипломатичну місію посол Володимир Шкуров.

Схожі публікації

Залишити коментар