Діти української діаспори Іспанії та США подарували різдвяні подарунки дітям миколаївських десантників

від Стожари

Діти військовослужбовців 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України отримали різдвяні іменні подарунки від української діаспори з Іспанії та США – від членів Спілки Української Молоді в рамках акції «Теплом зігріємо серця».

Про це повідомляється на сторінці Генерального штабу ЗСУ в Фейсбуці.

Як повідомляється, кожен подарунок – оригінальний, абсолютно однакових та типових – не було. Ровесники з української діаспори Іспанії та США подарували дітям миколаївських десантників іграшки та сувеніри, пакунки солодощів, олівці, приладдя для занять творчістю, книги, інші милі дитячому серцю речі, акуратно упаковані в нові шкільні рюкзаки.

Представниця осередку Спілки української молоді на Миколаївщині Ольга Поліщук розповіла про велику організаційну роботу, яка передувала святу.

Вона зазначила, що «Теплом зігріємо серця» – це світова акція, яка проводиться з 2014 року, в Миколаєві – лише вдруге.

«Пакунки надходили з-за кордону, з Королівства Іспанія від Спілки української молоді в Королівстві Іспанія, зі США від Ukrainian American Youth Association – CYM, інші пакунки фінансувалися також Ukrainian Youth Association of Canada (CYM), Канада. Ми зібрали понад 400 подарунків для дітей військовослужбовців бригади. Частина їх ще в дорозі, понад місяць йдуть із США… Але більша частина вже є і ми раді привітати і вас, шановні військовослужбовці, з різдвяними святами», – зазначила Поліщук.

Схожі публікації