Українська стрічка відкриє Міжнародний кінофестиваль у США

Українська спортивна драма «Пульс» 29 січня відкриє Міжнародний кінофестиваль FLIC в Полсоні, США. Виробник фільму – компанія KINOROB за підтримки Міністерства культури України.

Про це пише ресурс Insider.

Кінофестиваль триватиме з 29 по 31 січня як оффлайн, так і онлайн. Усі події відбуватимуться наживо, проте для тих, хто надає перевагу віртуальному формату, фільми будуть доступні для перегляду на спеціальному порталі після завершення усіх скринінгів.

Також фільм покажуть вдруге 31 січня – на закритті кінофестивалю. Біографічна картина про українську легкоатлетку Оксану Боторчук номінована на кінофестивалі відразу в 4 категоріях: найкращий фільм, найкращий режисер (Сергій Чеботаренко), найкраща актриса (Наталія Бабенко) і найкращий актор (Станіслав Боклан).

«Прем’єрний показ фільму «Пульс» на американському кінофестивалі для мене завжди був мрією, і я шалено радий, що мрія стала реальністю. Я дуже вдячний організаторам за чотири номінації, особливо в категорії найкращий фільм і найкращий режисер, і за те, що наш фільм першим відкриває фестиваль», – прокоментував режисер Сергій Чеботаренко.

Головні ролі в картині виконали Наталія Бабенко, Станіслав Боклан, Вікторія Левченко, Лілія Ребрик, Ахтем Сеітаблаєв та інші.

Нагадаємо, що прем’єра фільму «Пульс» в Україні була запланована на 19 березня 2020 року, проте через пандемію COVID-19 її перенесено на 2021 рік.

Як повідомлялося, нещодавно в Україні стартували зйомки фільму про видатного тренера вітрильного спорту.

Також нещодавно український фільм-фентезі для всієї родини – “Казка старого мельника” показали у День Святого Миколая журналістам. Стрічка об’єднала яскраве сузір’я українських акторів.

Схожі публікації

Залишити коментар