Пластуни передали бійцям ЗСУ Вифлеємський вогонь миру

Представники харківського осередку організації Пласт передали українським військовослужбовцям до Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Вифлеємський вогонь миру, щоб він “зігрівав їхні патріотичні серця й додавав сил у боротьбі з ворогами”.

Про це розповідає АrmyІnform.

Голова Харківського обласного осередку Національної скаутської організації України Ірина Голубєва разом із декількома активними учасниками дитячо-юнацького руху передала вогонь заступнику військового комісара ХОТЦК та СП з морально-психологічного забезпечення підполковнику Миколі Шарому.

“Дуже приємно за таку потужну увагу до нас. Ми поділимося ним з усіма нашими районними установами, а отже, значно збільшимо коло осіб, про яких напередодні зимових свят потурбувалися харківські пластуни” – сказав підполковник Шарий.

Запаливши лампадки та свічки від святого вогню, військовослужбовці щиро подякували пластунам за їхню щорічну благодатну місію.

“Вифлеємський вогонь – це символ християнської любові, надії та тепла. Його світло є вісником народження Божого сина, тому дарує неабияке тепло всім, хто запалює цей вогник у домівках цими днями”, – додала наостанок пані Голубєва.

Наприкінці спілкування армійці віддячили почесним гостям смаколиками та запросили до себе наступного року.

Як повідомлялося, у місті Доброслав Одеської області встановили новий національний рекорд – там зібрали найвищу святкову ялинку з опалого кленового листя .

Схожі публікації

Залишити коментар