Поліція Мексики пересіла на українські електробайки-рекордсмени

В історичному центрі мексиканського міста Мексікалі поліцейські патрулюватимуть на електробайках TopCop українського виробництва. Вітчизняна компанія Delfast ще у 2019 році підписала з мексиканською поліцією контракт на поставку цих електробайків.

Про це повідомив у Facebook Данило Тонкопій, один з засновників компанії, пише Хмарочос.

За словами очільниці міста Марини де Пілар, тепер в історичному центрі міста патрулі будуть їздити на екологічно чистому транспорті.

Крім того, декілька тижнів тому компанія Delfast запустила краудфандінгову кампанію для залучення трьох мільйонів доларів інвестицій за допомогою Fundable – найбільшої краудфандінгової платформи, що допомагає малому бізнесу залучати капітал. Мета кампанії – побудувати свій центр розробки в Україні.

Варто зазначити, стартап Delfast запустили в 2014 році Данило Тонкопій і Сергій Денисенко як сервіс екологічної доставки. Старт бізнесу ознаменувався розробкою в 2017 році електробайка з найбільшим запасом ходу в світі. Це досягнення було відзначено в Книзі рекордів Гіннеса як найбільша відстань, пройдена на електричному велосипеді – 367 кілометрів на одному заряді батареї. Рекорд поставили на Київському велотреку.

Раніше ми писали про українські установки для безреагентного очищення води “AQUA-AS”, які суттєво допомогли, зокрема, у питанні вирішення проблеми забезпечення питною водою українських бійців на Луганщині.

Схожі публікації

Залишити коментар