Маленька Богданка самотужки три роки доглядала лежачу маму

Вражаючу історію про 9-річну дівчинку, яка три останні роки самотужки доглядала лежачу маму, розповіли волонтери, передає Шотам.

Роками Богданка дарувала власній матусі свою турботу та душевне тепло, та ось зараз і незнайомі люди змогли зробити для дівчинки справжне диво – придбали інвалідний візок для матусі Богданки та додали комфорту їхній оселі. 

Всі ці роки дівчинка на відмінно вчилася у сільській школі. Нащастя, про сімейну ситуацію Богданки дізналася соцпрацівниця, саме вона і звернулася до волонтерів. До малої героїні виїхала Марта Левченко – волонтерка з Чернівців, що допомагає діткам по всій країні.

Коли добрі люди вперше повезли Богданку у піцерію у Чернівцях, дитя відмовлялося торкнутися хоч шматочка, доки не купили піцу, аби відвезти мамі, пригадує пані Марта.

Волонтери зібрали певну суму коштів та змогли суттєво полегшити життя цієї родини. Вони купили її мамі візок та прибрали в домі поріжки. А ще накупили купу техніки, аби тепер мама піклувалася про доньку. Тепер Богданка має власну кімнату з ліжком принцеси. А замість жіночих романів у неї дитячі книжки про Гаррі Поттера.

Якщо ви хочете підтримати діяльність волонтерки Марти Левченко, яка змінила життя Богданки, та допомогти змінити накраще життя інших дітей, усі реквізити є на її сторінці в соцмережі.

Як повідомлялося, мати загиблого Героя Михайла Гончаренка, волонтерка Галина розповіла про свій проєкт «Солдатський привал» у Запоріжжі.

Схожі публікації

Залишити коментар