У Вінниці за підтримки Канади розробили перший в Україні міський стандарт гостинності

Вінницькі ресторатори та готельєри розробили перший в Україні міський стандарт гостинності. Це перелік принципів та порад для сфери гостинності в місті задля встановлення високого рівня обслуговування та сервісу. 

Про це повідомляє на своїй сторінці Департамент маркетингу міста та туризму.

Стандарт розроблений в рамках проєкту «Вінницький стандарт гостинності: програма посилення конкурентоспроможності туристичної індустрії Вінниці» реалізується Спілкою Підприємців Стіна за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проєкту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) та за підтримки Вінницької міської ради.

“Над розробкою Вінницького стандарту гостинності працювали власники (-ці) та топ-менеджери (-ки) закладів розміщення та харчування, а також маркетологи (-ні). Роботу координувала експертка з продажу й сервісу, сертифікована бізнестренерка, спеціалістка зі створення та впровадження стандартів Оксана Марусич”, – розповідають чиновники.

Відтак опублікували і головні принципи “Вінницького стандарту гостинності” та “Вісім кроків до серця гостя”, яких, як сподіваються автори ідеї, дотримуватимуться вінницькі ресторатори та готельєри.

Як повідомлялося, від початку року Херсонщину відвідало майже 3 мільйони туристів. Також цього року на одному з курортів Херсонщини заснували сафарі-парк.

Раніше Державне агентство розвитку туризму оприлюднило перелік популярних туристичних об’єктів, місць та напрямків в Україні за кількістю пошукових запитів Google за 9 місяців 2020 року.

Схожі публікації

Залишити коментар