Індустріальний парк на Хмельниччині знайшов своїх перших інвесторів

В Індустріальному парку «Славута», що на Хмельниччині, зареєстрували перших інвесторів.

Про це повідомили у Славутській міській раді.

Підприємці мають намір здійснювати господарську діяльність у сфері виробництва та реалізації залізобетонних виробів. За умовами договору, підприємці зобов’язані використовувати працю переважно працівників – жителів Славутської міської об’єднаної територіальної громади.

Саме у Славуті вперше на Хмельниччині у 2014 році було зареєстровано Індустріальний парк. Мета проєкту – залучити у громаду нові інвестиції та збільшити кількість робочих місць для славутчан. 

У міськраді наголосили, що славутська громада відкрита до нових інвестиційних пропозицій, а виконавчі органи міської ради гарантують забезпечити відкритість і прозорість дозвільних процедур, захистити від ризиків та співпрацювати виключно в рамках законодавства.

Більш детально із актуальними інвестиційними пропозиціями можна ознайомитися в рубриці “Інвестору” на офіційнму сайті міста.

Нагадаємо, також цього року на Херсонщині на території машинобудівного заводу створили індустріальний парк для підприємців та інвесторів, про це повідомляла пресслужба облдержадміністрації.

Як повідомлялося, на Кіровоградщині шукають інвесторів для 5 масштабних проєктів.

Схожі публікації

Залишити коментар