Львів’яни розробили додаток для планування безпечних подорожей

У Львові з’явився новий додаток Travel Fellow — онлайн гід, який допоможе спланувати самостійну, вільну подорож містом. 

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Зазначається, що у додатку позначені майже півтисячі пам’яток та знакових місць Львова. Коли користувач підходить до того чи іншого об’єкту, додаток автоматично інформує та відтворює аудіо про пам’ятку. 

Незабаром Travel Fellow запрацює у всіх туристичних містах України, а вже зараз здійснювати з його допомогою мандрівки можна у Львові та Києві.

Це мобільна екскурсійна аплікація, що працює за допомогою геолокації. Розробники вже внесли 470 знакових місць Львова та понад 300 точок у Києві та записали понад 20 годин аудіо тексту. 

“Щодня додаємо все нові і нові місця, які рекомендуємо відвідати. Для вільної прогулянки містом додаток має чотири мови інтерфейсу”, — розповів Андрій Бурда, розробник додатку.

Завдяки додатку Travel Fellow можна вільно гуляти Львовом та складати власні маршрути. А також знайти цікаві і визначні місця, які знаходяться поблизу. 

«Коли користувач вмикає додаток, він має можливість самостійно клікати по точках і слухати інформацію, або ж увімкнути режим вільної прогулянки і слухати в автоматичному режимі аудіо запис про об’єкт чи пам’ятку, яку ви бачите в десяти метрах біля себе. Це важлива опція, яка є лише у нашому додатку з-поміж схожих. Тобто вам не потрібно постійно відволікатися на телефон — ви просто гуляєте, а онлайн гід все робить за вас. Власне, Travel Fellow переводиться як товариш, що подорожує, місцевий «дружбан», — додає Віктор Лучка, автор ідеї та керівник проекту.

Ще одна перевага додатку — під час прогулянки не потрібен постійний доступ до інтернету: існує можливість завантажити контент і користуватися нею в дорозі. Крім того, в час пандемії Covid-19 з додатком можна дотримувати соціальної дистанції та відчуття свободи в туристичних місцях.

Як повідомлялося, створено мобільний додаток для віртуальних мандрівок Україною.

Схожі публікації

Залишити коментар