Популярний актор із США колекціонує вражаючі фотокадри України

Відомий американський актор Джозеф Гордон-Левітт (герой фільмів Початок, Сноуден, Темний лицар) попросив у своїх фоловерів на Facebook допомогти йому зібрати фотографії України.

Про це повідомляє видання НВ.

«Привіт, друзі в Україні! Шукаю круті фото України для нового проекту на моєму сайті HitRECord. Знайдіть декілька фотографій, які ви зробили десь в країні, і додайте їх в проект», – написав Гордон-Левітт і додав посилання на сайт.

Вже у перші години після публікації пост американця зібрав десятки радісних коментарів користувачів соцмережі, які пов’язані з нашою країною. 

«Як круто Джозеф, величезне тобі спасибі. Привіт з України», «Привіт з Києва…», – пишуть коментатори і надсилають Джозефу Гордону-Левітту свої знімки, а також ставлять теги на відомих українських фотографів.

На даний момент на сайті, де Гордон-Левітт закликав постити фото України, опубліковано понад сотні знімків. Тут можна знайти зображення Києва, Одеси, тунелю кохання в Клевані, Карпат, хатини рибалки в Старому Солотвині, озера Світязь, замку в Підгірцях, Чорного моря і багато інших.

Як повідомлялося, афроамериканець Джуда Окейчукву, або як його ще називають “Юра з Коломиї”, протягом 5 років є студентом ІФМНУ та набуває зіркової популярності в Інстаграм після того, як почав записувати блоги українською мовою.

Схожі публікації

Залишити коментар