Американська делегація відвідала український фронт

Американська делегація на чолі з аташе з питань морської піхоти при Посольстві США в України підполковником Денієлом Шерлінгом відвідала район проведення операції Об’єднаних сил.

Про це повідомляє пресслужба Командування морської піхоти.

Головна мета візиту – ознайомлення з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі проведення ООС, а також відвідування підрозділів морської піхоти ВМС ЗС України.

У межах візиту відбулась зустріч із командувачем морської піхоти генерал-лейтенантом Юрієм Содолем, під час якої сторони обговорили питання стану імплементації стандартів НАТО у підрозділах морської піхоти.

На початку заходу генерал-лейтенант Юрій Содоль відзначив важливість двосторонньої співпраці та подякував американським військовим за допомогу та увагу, яку приділяє Корпус морської піхоти США розвитку української морської піхоти.

У ході обговорення американських партнерів ознайомили з поточною ситуацією у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Після завершення зустрічі українські та американські військові відвідали одну з бригад морської піхоти, особовий склад якої виконує бойові завдання в районі проведення  операції Об’єднаних сил.

Як повідомлялося, раніше підрозділи та тактичні групи збройних сил НАТО, зокрема Великої Британії, десантувалися на українські полігони.

Схожі публікації

Залишити коментар