У Запоріжжі створили інтерактивну мапу міста

У Запоріжжі створили інтерактивну мапу міста, на ній можна побачити роботи, які виконуються коштом міського бюджету.

Про це повідомили у міськраді.

Проєкт КП «Інститут розвитку міста Запоріжжя» спрямований на демонстрацію (на мапі міста) інформації про зміни, які реалізуються за кошти міського бюджету та на покращення доступу до даних, які становлять суспільний інтерес.

оловна сторінка сайту «Запорізький міський простір» пропонує користувачам ознайомитися з категоріями об’єктів міста: інфраструктура, велоінфраструктура, місця для відпочинку, проєкти Громадського бюджету, паркування, освітлення, місця, де відбувається поточний ремонт та багато іншого. 

Щоб ознайомитися з інформацією варто лише перейти за посиланням або або натиснути іконку «Запорізький міський простір» на порталі електронних сервісів на сайті Запорізької міської ради.

Крім того, користувачі сайту «Запорізький міський простір» зможуть побачити, які об’єкти планується реконструювати в їхньому районі. Відтепер будь-хто зможе відслідковувати життя міста, темпи благоустрою, плани керівництва районів на майбутнє територій.

Також на сайті є можливість висловити свої побажання щодо будь-яких питань благоустрою. Фахівці Інституту розвитку міста Запоріжжя відкриті для пропозицій та творчих ідей містян. 

Оцінити, як втілюється міська стратегія розвитку, запоріжці зможуть орієнтуючись на документ «Стратегія розвитку Запоріжжя до 2028 року», який також знаходиться на головній сторінці сайту «Запорізький міський простір».

Як повідомлялося, на Полтавщині розробили нові туристичні маршрути оздоблені QR-кодами.

Схожі публікації

Залишити коментар