В українських школах проведуть «Уроки звитяги» жо Дня Гідності та Свободи

Захисників та захисниць України Мінветеранів запрошує долучитися до організації та проведення у 5-11 класах «Уроків звитяги», приурочених до Дня Гідності та Свободи.

Проце повідомила прес-служба міністерства.

«Уроки звитяги» – це просвітницький проєкт, метою якого є формування у молоді образу сучасного захисника України у контексті звитяг українського вояцтва різних історичних епох – від Русі-України по сьогодення.

Залучитися до проведення «Уроків звитяги» можна шляхом звернення ветеранів або ветеранських спільнот до місцевих управлінь освіти або керівництва загальноосвітніх закладів.

Для якісного проведення ветеранами «Уроків звитяги» експертною групою національно-патріотичного виховання Мінветеранів спільно з фахівцями міжвідомчої групи по цьому проєкту розроблені методичні матеріали, які можназнайти за посиланням.

Варто зазначити, 21 листопада щороку в Україні відзначають День Гідності та Свободи – свято на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

Як повідомлялося, мати загиблого Героя Михайла Гончаренка, волонтерка Галина розповіла про свій проєкт «Солдатський привал» у Запоріжжі.

Схожі публікації

Залишити коментар