Діаспорян запрошують на сучасне українське читання поезії в режимі онлайн

від Стожари

Представників української діаспори запрошують на сучасні українські читання поезії, що пройдуть в режимі онлайн.

В поетичних читаннях візьмуть участь Оксана Луцишина, Оксана Максимчук, Ірина Шувалова, Остап Сливинський та Олександр Авербух.

“7 листопада, о 21:00, в рамках щорічної конференції Асоціації слов’янських, східноєвропейських та євразійських досліджень (ASEEES) пройдуть онлайн поетичні читання, в яких візьмуть участь Оксана Луцишина, Оксана Максимчук, Ірина Шувалова, Остап Сливинський та Олександр Авербух. Модератор: Остап Кінь”, – йдеться на сторінці заходу у Фейсбук.

«Вхід» вільний, реєстрація не потрібна.Читання мовою оригіналу відбудуться онлайн на платформі ZOOM із прямою трансляцією на сторінці івенту https://utoronto.zoom.us/j/82712099783

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/798887160947441

Запрошення від Ірини Шувалової: “Мої дорогі, приєднуйтеся до нас, будь ласка, за тиждень, суботнього вечора, аби почути абсолютно прекрасні поетичні голоси Оксани Луцишиної, Оксани Максимчук, Остапа Сливинського, Олександра Авербуха – ну і також мій. Для мене це просто свято якесь – читати зі стількома улюбленими поетами, ще й із модерацією Остап Кінь. Пропоную і вам до цього свята долучитися. Вдаримо поезією по перспективі локдауну і по zoom fatigue!”

Запрошення від Олександра Авербуха: “Дорогі друзі, радий запросити всіх на поетичні онлайн читання, які пройдуть в рамках щорічної конференції Асоціації слов’янських, східноєвропейських та євразійських досліджень (ASEEES). 7 листопада, субота, 14:00 (північноамериканський східний час), 21:00 (Київ)”.

Схожі публікації

Залишити коментар