З 2014-го року допомагала бійцям ЗСУ: Померла 91-річна волонтерка Бабуся Лю

Цей світ залишила волонтерка Людмила Григорівна Твердохліб, яка останні роки свого життя присвятила допомозі українським воїнам.

Про це на Facebook повідомила голова благодійного фонду “Відкрите серце” Світлана Свердличенко.

“Це була маленька жінка з Величезним Серцем! Важко казати про Бабусю Лю в минулому часі. Сьогодні вдень перестало битися її Велике та щире серце. Вічна шана тобі, наша Бабуся Лю. Та передавай привіт нашім хлопчикам та дівчаткам”, – написала пані Світлана.

“2014-го вона однією з перших взялася допомагати пораненим у госпіталі ім. Мечникова, возила гарячі обіди та продукти. Одна мрія залишилася в неї невиконаною – вона так і не встигла з’їздити на фронт”, – також написав в соцмережі Сергій Сердюк.

Варто зазначити, Людмила Григорівна, більш відома серед військових як Бабуся Лю, всі останні роки свого життя присвятила допомозі українським бійцям, які захищають кордони нашої країни. Вона пережила і Голодомор, і Другу світову війну.

Як повідомлялося, у липні виповнилося 95 років Іванні Мащак, яка пройшла через підпілля, операцію «Вісла» та “Гулаг” до художньої творчості.

Схожі публікації

Залишити коментар