Україна та Франція розвивають співпрацю у галузі озброєння та військової техніки

15 жовтня, у рамках реалізації українсько-французьких домовленостей відбулась робоча зустріч заступника Міністра оборони України Олександра Миронюка з французькою делегацією на чолі із заступником директора у справах Центральної та Східної Європи і Південної Америки Генерального управління з питань озброєння Міністерства Збройних Сил Французької Республіки, генералом-інженером з озброєння Томасом Лорном,

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Обговорювалися подальші кроки з розвитку українсько-французького військово-технічного співробітництва у рамках виконання Протоколу XVI засідання Спільної міждержавної українсько-французької комісії в галузі озброєння і військової техніки (лютий 2020 року, м. Париж).

Зокрема, окрему увагу було приділено питанням розвитку співпраці у галузі озброєння та військової техніки військово-морської номенклатури.

Сторони також узгодили порядок взаємодії з французькими підприємствами для забезпечення потреб Збройних Сил України та подальші заходи двостороннього співробітництва у військово-технічній сфері.

Як повідомлялося, раніше UK та Україна уклали угоду та підписали меморандум про співпрацю задля протидії російській агресії.

Схожі публікації

Залишити коментар