Сергій Стаховський: «Реброву в ресторанах Будапешта не дають платити»

від Комарі Альберт

Найкращий український тенісист Сергій Стаховський, як великий фанат футболу, прокоментував вихід київського «Динамо» і угорського «Ференцвароша» до групового раунду Ліги чемпіонів. Нагадаємо, обидві команди за результатами жеребкування потрапили в одну групу, де будуть боротися за єврокубкову весну з каталонською «Барселоною» і туринським «Ювентусом».

Про це повідомив Sport.ua.

«Вихід «Динамо» до групового раунду Ліги чемпіонів я сприйняв, звісно, дуже позитивно. Якщо чесно, мені здається, що цього року зробити це було складніше, аніж минулого. Але команда грала досить яскраво і набагато краще.

Роль нового тренера? Я вважаю, що важко Мірчу Луческу не сприймати «в штики». Я, як вболівальник «Динамо», пам’ятаю всі ті роки, котрі він тренував Шахтар. Але «Динамо» для мене – це команда. Тренер приходить і йде, а команда залишається”.

«Динамо» – «Ференцварош»? Для мене це буде дуже важко, тому що я знаю практично всіх гравців «Ференцвароша». Під час карантину я з ними усіма тренувався. В мене дружні стосунки і з командою, і тренером. Але як кажуть, одне життя – одна команда. Тому в мене немає пріоритетів, за кого я буду вболівати. Але буде важко емоційно. Всіх гравців знаю, ще й тренер є хрещеним батьком мого сина.

Всі результати, які «Ференцварош» здобув за останні два роки, в Будапешті пов’язують з Сергієм Ребровим. З ним в принципі неможливо піти десь пообідати чи повечеряти в місті, тому що всі зупиняються, хочуть сфотографуватись, просять автограф, в ресторанах не дають платити. Його тут дуже поважають, люблять і цінують. Видно, що він працює на максимальний результат.

Коли Ребров сюди приїхав, в «Ференцвароші» не мріяли про Лігу чемпіонів. Йому поставили завдання виходу до Ліги Європи і виграти 30-й чемпіонат. Вони вже виграли два чемпіонати і вийшли до Ліги чемпіонів вперше за 25 років. Ви не уявляєте, яка в Будапешті була ейфорія», – сказав Стаховський.

Як повідомлялося, українські гімнасти вибороли 10 нагород на етапі Кубка світового виклику зі спортивної гімнастики.

Схожі публікації

Залишити коментар