Оригінальний український стартап залучив понал 3 млн доларів інвестицій

Український adtech-стартап Influ2, що розробляє платформу рекламного таргетингу, оголосив про отримання $3,4 млрд в seed-раунді залучення інвестицій.

Про це йдеться в повідомленні платформи, передає НВ.

Сервіс пропонує зорієнтувати рекламу на конкретних людей, з урахуванням того, як і скільки разів вони взаємодіяли з нею.

В раунді взяли участь:

  • бостонський венчурний фонд «для іммігрантів» One Way Ventures,
  • афінська VentureFriends,
  • а також казахстанський інвестор Мурат Абдрахманов
  • і колишній CEO GlobalLogic Пітер Харрісон.

Залучені гроші компанія планує витратити на маркетинг, розвиток продукту, а також на розширення команди в США і Україні.

«Цей раунд фінансування продовжить стимулювати наше зростання, дозволить розширити наші функції і найняти старших менеджерів з продажу. Ми дуже раді продовжувати розширювати нашу команду по всьому світу”, – зазначив керівник проекту Дмитро Лисицький.

Також керівник проекту зазначив, що це був найбільший seed-раунд в історії стартапів у сфері маркетингу по роботі з ключовими клієнтами. У цьому раунді Influ2 отримали більше, ніж лідер ринку Demandbase на більш пізньому рівні розвитку (раунд А).

Варто зазначити, Influ2 – проєкт українського підприємця Дмитра Лисицького і його ділового партнера Володимира Михалка, який запустили влітку 2017 року. У грудні того ж року стартап залучив $190 тис. інвестицій.

Influ2 – перший в світі сервіс персональної реклами для B2B-сектора. Платформа дозволяє B2B-маркетологам налаштовувати рекламу таким чином, щоб її бачили тільки обрані менеджери певних компаній. Технологія базується на алгоритмах машинного навчання, які допомагають відслідковувати реакції і кліки певних осіб на рекламу в режимі реального часу.

«Одна з найбільших проблем для маркетологів – вони найчастіше не знають, хто клікає на їх рекламу. В результаті велика кількість кліків не обов’язково конвертується в ліди», – йдеться в інформаційному повідомленні компанії.

Платформа Influ2 здатна розпізнавати людей, які відреагували на рекламу, підрахувати кількість взаємодій людини з рекламою і час, витрачений на взаємодію. У компанії відзначають, що використання платформи дозволяє бізнесам збільшувати кількість лидів в 4-7 разів.

У Influ2 – вже понад 50 великих клієнтів на американському ринку. Серед них чимало представників списку Fortune 500 – Cisco, Sage Intacct, Genesys, Cato Networks, Hexaware, NVIDIA і інші. Головний офіс проекту знаходиться в Каліфорнії. З 2019 року прибуток компанії виріс в 5 разів.

Як повідомлялося, Український фонд стартапів запустив грантову навчальну програму.

Схожі публікації

Залишити коментар