Сергій Ребров: “Ми повинні перемогти самих себе”

від Комарі Альберт

У середу, 16 вересня, “Ференцварош” зіграє в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів з “Динамо” Загреб. Матч пройде в Угорщині, початок матчу о 20:00 за київським часом.

Перед матчем головний тренер “Ференцвароша” з Будапешта українець Сергій Ребров провів прес-конференцію:

«Настрій у команди виключно бойовий. В останньому матчі чемпіонату Угорщини нам допоміг перемогти швидкий гол і з першої до останньої хвилини гравці були максимально сконцентрованими. Цей матч дав нам можливість дуже добре підготуватися до гри з “Динамо” Загреб. Я задоволений, що нарешті відновився після травми українець Зубков.

Тепер – усі думки про гру з “Динамо”. Треба вірити в себе і бути максимально підготовленими до цього матчу. Ми знаємо, в чому сильні сторони “Динамо”, але ми також знаємо свої можливості і будемо грати вдома, що може бути перевагою».

У порівнянні з минулим роком у «Динамо» відбулися зміни, але я думаю, що мова йде про команду, в якій завжди знайдуться гравці на всі позиції і є, ким замінити усіх. Вони дуже сильні, але я також говорив хлопцям перед останнім матчем, що вони повинні вірити в себе. Ми повинні зосередитися на своїй грі і нікого не боятися, бо “Ференцварош” повністю заслужив участь в кваліфікації.

Футболістам вдалося передати всю інформацію про «Динамо», ми знаємо хорватів, знаємо, що це дуже серйозний клуб. Завтра нам потрібно бути впевненими на полі, і не «Динамо» буде нашим головним суперником: ми повинні перемогти себе. Якщо ми вийдемо на поле з таким менталітетом, ми побачимо дуже хороший матч. Нам потрібно менше зосереджуватися на «Динамо», нам потрібно більше зосередитися на власній грі.

Не хочу виділяти когось із суперників, тому що ми добре знаємо, що хорвати дійсно сильні як команда. «Динамо» вміє грати швидко».

Схожі публікації

Залишити коментар