Василь Ломаченко прокоментував майбутню зустріч у рингу

від Комарі Альберт

Чемпіон світу з професійного боксу за версіями WBC, WBO і WBA в легкій вазі Василь Ломаченко поділився своїми очікуваннями від бою проти володаря титулу IBF Теофімо Лопеса.

Ломаченко підкреслив, що планує покарати суперника за його грубі висловлювання, передає Twitter Boxing News. “Теофімо Лопес може говорити все, що хоче. Останні два роки він не робив нічого, крім того, що вимовляв моє ім’я. Я боєць, і моя мета – виграти ще один титул чемпіона світу. Коли ми зустрінемося в Лас-Вегасі, він проковтне мої удари і свої слова”, – сказав Ломаченко.

Нагадаємо, бій Ломаченка і Лопеса був затверджений офіційно. Він відбудеться 17 жовтня.

Ломаченко – Лопес: перед боєм

Спочатку поєдинок Ломаченко – Лопес був запланований на 30 травня, але його довелося перенести через пандемію коронавірусу. На кону в цьому бою стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

Раніше Лопес був незадоволений сумою свого гонорару, і бій опинився під загрозою зриву. Пізніше сума гонорару американця була збільшена, і Лопес погодився на бій.

На профі-рингу Ломаченко провів 15 боїв, в яких здобув 14 перемог при одній поразці.

У Лопеса – 15 перемог в 15 поєдинках.

Свій попередній бій Ломаченко провів 31 серпня минулого року, коли виграв у Люка Кемпбелла і додав до двох поясів титул WBC.

Лопес 14 грудня відібрав пояс IBF у Річарда Коммі.

Ломаченко вже прилетів до США, де веде підготовку до бою.

Схожі публікації

Залишити коментар