Сергій Ребров: “Звичайно, після двох чемпіонських титулів поспіль весь час хочеться перемагати”

від Комарі Альберт

Головний тренер угорського ФК «Ференцварош», який базується у столиці Угорщини Будапешті – Сергій Ребров – поділився думкою про старт своєї команди в новому сезоні.

Зі спортсменом спілкувався журналіст Sport.ua.

– Як вам початок нового сезону? Нічия з сильним суперником – “МТК” і успіх у кваліфікації Ліги Чемпіонів?

– Вважаю, що дуже нормально стартували. Перші ігри завжди важко даються. Було непросто грати з “МТК”, це – один із основних наших опонентів, тим більше, що команда також із Будапешту. Ми в цьому матчі не реалізували свої моменти, зіграли внічию. Напевно, у багатьох гравців були більше думки про старт у кваліфікації Ліги чемпіонів.

– Які у вас завдання в чемпіонаті Угорщини?

– Мені наразі ніхто жодних завдань не дає. Я готуюся до кожної конкретної грі і вирішую задачі в одній грі. А що буде у підсумку, ми подивимося. Звичайно, після двох чемпіонських титулів поспіль весь час хочеться перемагати, і ми будемо до цього йти, але як усе відбуватиметься в реальному житті – побачимо.

— Чи задоволені грою з шотландським «Селтіком»?

— Завжди складно грати з командами високого рівня, з такими командами, як «Селтік». Я радий, що хлопці в цьому поєдинку дійсно були командою. Для нас важливо організовано оборонятися і, я думаю, що у нас це вийшло добре. Ми забили м’ячі зі стандарту і після контратакиі проявили себе справжньою командою.

— Кого хочете в суперники на наступній стадії? І хто небажаний?

— Я думаю, дуже важливо думати в першу чергу про себе, про свою гру. Ми проаналізуємо суперника. Але я і перед грою з «Селтіком» говорив: потрібно дивитися на себе і не думати про силу суперника. Ми заслужили грати в цьому кваліфікаційному раунді і потрібно зараз сконцентруватися саме на своїй грі.

— Як думаєте, українці Харатін і Зубков, які грають під вашим керівництвом, гідні виклику в збірну?

— Звичайно, гідні. Я розмовляв з Андрієм Миколайовичем Шевченко і рекомендував цих гравців. Вони заслужили своєю грою в минулому сезоні виклику в збірну України. Зараз, на жаль, Олександр Зубков травмований, але, я сподіваюся, що після паузи збірних до наступних ігор кваліфікації Ліги чемпіонів він буде тренуватися в загальній групі.

— Виходить, ви з Шевченком говорили з приводу Харатіна і Зубкова. Він буде давати шанс їм?

— Я не знаю, буде він давати їм шанс чи ні. Він у мене питав рекомендації по цих гравцях. А чи буде він давати шанси, це видно тільки йому.

Нагадаємо, наставника угорського футбольного клубу “Ференцварош”, відомого українського футболіста і тренера Сергія Реброва визнано найкращим тренером року в Угорщині.

Схожі публікації

Залишити коментар