МІОК запрошує на вебінар з навчального курсу для українознавчих шкіл вихідного дня за кордоном

від Стожари

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» запрошує на вебінар з навчального курсу для українознавчих шкіл вихідного дня за кордоном Надзвичайного і Повноважного Посла України у Державі Кувейт Олександра Балануци «Родзинки дипломатії».

Вебінар відбудеться на платформі Zoom у форматі презентації та діалогу.

Організатор: Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка»

Партнери: Міністерство закордонних справ України, Світова Координаційна Виховно-Освітня Рада Світового Конґресу Українців

Дата і час: 12 вересня (субота) 2020 р., 17:00-18:30 за Києвом

Платформа: Zoom

• Що ми знаємо про співпрацю українських дипломатичних служб із українознавчими школами вихідного дня за кордоном?
• Які теми цікаві учням для ознайомлення із мистецтвом української дипломатії?
• Як легко і доступно пояснити особливості роботи дипломата?

Про це та інше МІОК запрошує дізнатися на відкритому вебінарі з Олександром Балануцею, Надзвичайним і Повноважним Послом України у Державі Кувейт, автором курсу «Родзинки дипломатії» для українознавчих шкіл вихідного дня за кордоном. Цей курс був успішно апробований протягом трьох років в Українській школі «Софія» в ОАЕ.

Вебінар відбудеться на платформі Zoom у форматі презентації та діалогу. У події також візьмуть участь: Василь Боднар, заступник Міністра закордонних справ України, Ірина Ключковська, директорка МІОКу, Оксана Левицька, голова Світової Координаційної Виховно-Освітньої Ради Світового Конґресу Українців, Євгенія Габер, заступниця директора Дипломатичної академії, Тетяна Співаковська, вчителька Української школи «Софія» в ОАЕ, Тетяна Кот, завідувачка відділення філософії та суспільствознавства КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді».
На зустріч запрошені педагоги українознавчих шкіл вихідного дня за кордоном, представники українських громад у світі, університетських спільнот, дипломатичних установ, культурних інституцій та усі зацікавлені.

Участь у події безкоштовна, долучитися можна за посиланням:
https://us02web.zoom.us/j/87003829142?pwd=SkpiRUJGWFhRWjhBM3Rydk1LZndjZz09

Деталі Zoom трансляції:
Meeting ID: 870 0382 9142 Passcode: MIOK
Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/2441804829453413/
Реєстраційна форма: https://forms.gle/5notCC5Ubb377a1FA

Довідка:
Балануца Олександр Олександрович – Надзвичайний і Повноважний Посол України в Державі Кувейт, кандидат економічних наук, доктор філософії. На дипломатичній службі працює із 2016 року. Володіє трьома іноземними мовами: англійською, арабською та іспанською. Родом із міста Кропивницького. Освіту здобув у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка, Українському державному університеті фінансів та міжнародної торгівлі. Дисертацію на здобуття ступеня кандидата економічних наук захистив у Київському Національному університеті імені Тараса Шевченка.

Автор курсу «Родзинки дипломатії», який протягом трьох років апробовували в Українській школі «Софія» (ОАЕ).

Схожі публікації