Літо-2020 для “Рідної школи” в Будапешті видалося цікавим та насиченим

від Комарі Альберт

Завершилося цікаве для української “Рідної школи” в Будапешті літо-2020. Воно було ексклюзивним для всіх і дуже незвичайним та особливим для учнів Рідної Школи у Будапешті ( Рідна Школа в Будапешті ).

За два з половиною місяці канікул учні встигли прийняти участь і досягти високих результатів у міжнародних вокальних конкурсах, прийняли участь у творчому конкурсі коміксів “Моє літо-2020” разом із дітьми з Волинської області України, двічі були учасниками міжнаціональних дитячих таборів в Угорщині (у місті Тото та на озері Балатон).

І вперше “Рідна школа” провела мовний табір на березі озера Веленце. Відпочинок у мовному таборі був насичений іграми, спортивними змаганнями, мовними вікторинами, спілкуванням, майстер-класами, художніми конкурсами, фотосесіями.

Діти навчились веслувати, багато купались і розважались.
Та той тиждень мав і щоденні науки, спілкування, обмін думками і важливим дитячим досвідом з основ християнської віри. Діти  міркували над тим, що для нас є віра, надія, любов, а також про те, як можна стати друзями Бога.

“Рідна школа” міста Будапешт дякує всім, хто долучився до організації табору: вчителям школи, батькам учнів, Українській церкві в Угорщині, Дому Українських Традицій і Державному самоврядуванню українців Угорщини!

Як повідомлялося, в рамках Міжнаціонального Концерту-фестивалю національних меншин в Будапешті виступатимуть і юні українці.

Схожі публікації

Залишити коментар