Провідні експерти, громадські діячі та науковці з семи країн візьмуть участь у міжнародному круглому столі «Тримор’я та злочини імперії: від кривавих земель до простору безпеки»

від Стожари

7 вересня 2020 р. провідні дослідники, громадські діячі та науковці з України, Грузії, Польщі, Молдови, Білорусі, Угорщини та Румунії візьмуть участь у роботі міжнародного круглого столу «Тримор’я та злочини імперії: від кривавих земель до простору безпеки».

Міжнародний круглий стіл за участі 22- х експертів з семи країн відбудеться онлайн через сервіс відеозв’язку ZOOM, 7 вересня 2020 р. о 10 годині за київським часом.

Вже 7.09. наші 2️⃣2️⃣ експерти з 7️⃣-и країн світу візьмуть участь у роботі трьох панелей круглого столу⬇️ та…

Geplaatst door Institute of Democratization and Development op Dinsdag 1 september 2020

Організатори: Громадська організація «Інститут демократизації та розвитку»; Громадська організація «Центр політичних наративів демократії» та Громадська організація «Інститут світової політики».

Портал української діаспори “Стожари”, як інформаційний партнер події, буде висвітлювати на своїх шпальтах обговорення експертів.

5 століть перебування в зоні «пріоритетних інтересів» Російської держави (в різних її історичних варіаціях) залишили в історії народів Балто-Чорноморської вісі трагічний слід та продовжують впливати на їхнє сьогодення. Зараз Кремль застосовує для «збирання земель» технологію «гібридної війни», що супроводжується поширенням тероризму в регіоні, провокуванням міжнаціональної ненависті та створенням умов для гуманітарної катастрофи“, – зазначають організатори.

Конференція, в який візьмуть участь експерти з України, Білорусі, Грузії, Молдови, Польщі та Румунії відбудеться за модеруванням директора Інституту світової політики Євгена Магди.

Починаємо знайомити Вас з учасниками круглого столу!🔷 Зустрічайте модератора нашого заходу Євген Магда

Geplaatst door Institute of Democratization and Development op Dinsdag 1 september 2020

Схожі публікації

Залишити коментар