Українська суботня школа в Анталії запрошує дітей на навчання

від Комарі Альберт

В багатьох країнах і містах, де сьогодні компактно проживають українці, створено суботні школи, які сприяють вивченню української культури і зберіганню української самоідентичності. Одним із таких міст є турецька Анталія, де функціонує Українська суботня школа «Українська родина».

Про це повідомляється на сторінці школи у Фейсбук.

Українська суботня школа «Українська родина» запрошує дітей на новий 2020-2021 навчальний рік. Оголошено набір дітей до чотирьох вікових груп – від 4 до 15 років.  Вони навчатимуться за синтезованою програмою МУШ НУШ з елементами Пласту та фінської освіти.  Заняття проходять один раз на тиждень.

Школа працює у центрі міста, поруч з Doğu Garajı, у приміщенні ГО “Українська родина” за адресою: Sinan Mah., 1288 sok., Emrah apt., No: 2, Muratpaşa, Antalya.

Нагадаємо, 14 жовтня 2017 року за підтримки Посольства України у Туреччині громадська організація “Українська родина” міста Анталія відкрила суботню школу української мови та літератури.

Як повідомлялося, у середині липня свідоцтва про здобуття середньої освіти отримали випускники ліцею ім. Тараса Шевченка у Стамбулі.

Схожі публікації

Залишити коментар