Український фонд стартапів запустив грантову навчальну програму

Український фонд стартапів запустив грантову спеціалізовану навчальну програму для засновників проєктів, яка підвищує їхню кваліфікацію і допомагає вдосконалити навички в розвитку бізнесу. Зараз триває прийом заявок для акредитації акселераторів.

Про це повідомила пресслужба Мінцифри у Facebook.

Державний фонд «Український фонд стартапів» (УФС) за підсумками сьомого і восьмого пітчів (презентація проєкту перед потенційними інвесторами), проведених 23 червня і 3 липня, прийняв рішення виділити $300 тисяч дев’яти українським стартапам.

Після завершення акредитації акселераторів Фонд розпочне відбір стартапів для участі у відповідній програмі.

Акселерація — це спеціалізована навчальна програма для стартапів, яка підвищує їх кваліфікацію та допомагає вдосконалити навички, що стосуються розвитку бізнесу і не тільки. Це сприяє збільшенню кількості успішних стартапів. Ознайомитися з деталями програми і подати заявку можна за посиланням.

Варто зазначити, Український фонд стартапів (УФС) – це державний фонд, заснований з ініціативи Кабінету міністрів. Місія фонду – підтримувати інноваційні проекти та допомагати українським підприємцям створювати успішні глобальні компанії. Фонд надає гранти компаніям і фізичним особам-підприємцям на початкових стадіях їх розвитку (pre-seed і seed).

Фонд фінансує стартапи на ранніх стадіях їхнього розвитку (pre-seed та seed):

у сумі $25 000 — на стадії pre-seed

та $50 000 — на стадії seed.

Отже, один стартап, який зростає, може отримати сукупно до $75 000.

Як повідомлялося, протягом трьох днів, 24-26 червня, проходив Український Економічний Ренесанс Форум. Ключовими темами події були — шляхи залучення інвестицій в Україну та шляхи співпраці нашої держави з реальними і потенційними партнерами.

Схожі публікації

Залишити коментар