Український інститут в Лондоні запрошує на онлайн-зустріч

В Українському інституті в Лондоні (Ukrainian Institute London) змінюється керівництво. З вересня 2020 року його очолить Олеся Хромейчук (Olesya Khromeychuk). В четвер 30 липня з 18.00 до 19.00 UTC+01 буде проведено онлайн-зустріч з колишнім та новим керівництвом, буде розказано про досягнення за останні 5 років та про плани розвитку інституту в майбутньому.

Про це повідомляється на сторінці установи в Facebook .

“Український інститут в Лондоні запрошує своїх друзів, прихильників та аудиторію з Великобританії та закордону приєднатися до нас, щоб почути від Марини Песенті (Marina Pesenti), яка протягом останніх 5 років керувала Інститутом та зміцнювала його. Вона представить огляд найцікавіших досягнень Інституту та поділиться своїми особистими родзинками та заходами, що відбулися з часу її роботи на посаді директора”, – йдеться в повідомленні.

На цьому заході також можна буде почути доктора Олесю Хромейчук, яка після літа займе посаду директора УІЛ та яка поділиться власними планами щодо розвитку інституту.

“На відміну від усіх наших попередніх онлайн-подій, на цей раз ми будемо використовувати формат Zoom-зустрічі, де всі наші гості за бажанням зможуть увімкнути свої камери та приєднатися до розмови (під час сесії Q&A )”, – уточнюють організатори.

Представники інституту пропонують учасникам за бажанням вдягнути вишиванку: Та на кінець події підняти бокали за Марину та Олесю! (напій обирайте на свій смак)

Захід проходитиме англійською мовою.

Доповідачі: Марина Песенті, директор Українського інституту Лондон (2015-2020)
Олеся Хромейчук, призначена директором Українського інституту у Лондоні (з вересня 2020 року)
Урсула Вуллі (Ursula Woolley,), довірена особа, Український інститут у Лондоні

Модератор: Марія Монтеге(Maria Montague) , помічник директора Українського інституту Лондон

Як повідомлялося, жіночі ГО української діаспори завжди активно проявляли себе в культурній діяльності.

Схожі публікації

Залишити коментар