Українці Польщі передали допомогу вихованцям Луганського обласного будинку дитини

від Комарі Альберт
Щецинське відділення Об’єднання українців у Польщі та Парафія Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ у Щецині передали допомогу вихованцям Луганського обласного будинку дитини 2 м.Сєвєродонецьк.

Про це повідомила волонтерка Вікторія Мірошниченко в Facebook.

Вона подякувала голові голові Щецинського відділення Об’єднання українців у Польщі (ОУП) Яну (Івану) Сирнику та священнику УГКЦ Роберту Росі (Robert Rosa) і попросила передати слова вдячності кожному, хто долучився до допомоги дітям.

“Рідні мої Щецинське Об’єднання українців у Польщі, Парафія Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ у Щецині! Ви тільки подивіться на цих чудових малят Луганського обласного будинку дитини в м. Сєвєродонецьк!

Як я вам вдячна за постійне піклування та турботу за наших дітей!) Чудове взуття, лосинчики, трусики, шкарпетки, а головне ці посмішки чарівні – ви подарували дітям. Я дуже ціную тих, хто не забуває своїх підопічних, для кого немає відстані для справжньої дружби!) Ви неймовірні Люди!) Подякуйте будь ласка кожному, хто долучається до допомоги, від нас всіх!)

Дякую до неба Гуманітарній пошті України!  Завдяки вашій допомозі всі наші посилки доставляють безкоштовно для нас прямо в дитячі заклади! В мене – неймовірні Друзі!!!”

Вихованці будинку дитини отримали партію одягу, взуття, підгузки тощо в рамках проєкту #Чужих_дітей_не_буває.

Як повідомлялося, львів’янці-благодійніці вдалося організувати власну художню виставку в Ірландії.

Схожі публікації

Залишити коментар