Тривають онлайн-заняття в ХІІІ Міжнародній літній школі україністики «Крок до України»

У 2020 році через світову пандемію коронавірусу Covid-19 та введені карантинні обмеження ХІІІ Міжнародна літня школа україністики «Крок до України» вперше проходить онлайн. Заняття триватимуть 13 по 26 липня.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook організатор школи, Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК) НУ «Львівська політехніка».

«Вперше Літня школа україністики МІОКу «Крок до України» – онлайн! Уже 13 липня ми відкриємо школу, де українську мову вивчатимуть слухачі з Аргентини, Бразилії, Іспанії, Німеччини, Польщі, Росії, Румунії. Кроки до України, які зроблять студенти школи, стануть ще швидшими, інтерактивнішими», – йдеться в повідомленні.

Слухачі з Аргентини, Бразилії, Німеччини, Іспанії, Польщі, Росії та Румунії інтенсивно займаються у віртуальних кабінетах протягом двох тижнів.

Наголошується, що програма орієнтована на студентів, науковців, дослідників і всіх, хто зацікавлений у вивченні української мови і культури.

Слухачами літньої школи «Крок до України» можуть бути носії різних мов, з різними базовими знаннями української мови. Заняття проходять у трьох групах (рівень А, В і С), відповідно до результатів тесту визначення знань української мови (на початку курсу).

Повідомляється, що після завершення літньої школи учасники отримають сертифікати Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою.

Як повідомлялося раніше, українська школа в Абу-Дабі поділилась досвідом переходу на повне онлайн-навчання.

Схожі публікації

Залишити коментар