Віртуальний тур підземеллями Луцьку тепер доступний онлайн

Відтепер кожен бажаючий зможе помандрувати луцькими підземеллями, відповідний віртуальний тур тепер доступний в інтернеті. Хоча повною мірою насолодитися таємничим маршрутом ви зможете лише в реальності відвідавши місто сповнене легенд.

Про це повідомив начальник відділу туризму департаменту економіки та європейської інтеграції Волинської обласної державної адміністрації Станіслав Ольшевський на своїй сторінці у Facebook.

“Ми це зробили! Перший віртуальний тур Луцьким підземеллям вже опублікований на картах Google! Поширюйте друзям, в усі куточки України та за кордон. Вдалий промоконтент Луцька та Волинської області”, – написав пан Ольшевський.

Варто зазначити, крім наземного міста, у Луцьку є розбудована таємнича, овіяна легендами старовинна мережа підземних переходів, яка має цілих три рівні. Дослідниками виявлені сакральні об’єкти, трапезна, в’язниця, гробниці. Підземний комплекс під луцьким костелом Петра і Павла очолив п’ятірку найзагадковіших підземель України за версією сайту проєкту ILoveUkraine.

Тепер кожен бажаючий дистанційно може поринути в магічну атмосферу підземель Луцька:

“Проте віртуальний світ – не реальний. Тому приїздіть до Луцька, щоб побачити все на власні очі”, – звернулися до туристів співробітники Центру туристичної інформації та послуг міста.

Як повідомлялося, віртуальна екскурсія Дніпропетровським національним історичним музеєм ім. Д.І. Яворницького (Зала 4. Катеринославщина у другій половині ХІХ — початку ХХ ст.) демонструє край як провідний економічний регіон світового рівня.

Схожі публікації

Залишити коментар