“Вбиваючи Єву”: Український актор розповів про зйомки у британському серіалі

Драматичний британський серіал “Вбиваючи Єву” (Killing Eve) вийшов приблизно два роки тому — 8 квітня 2018 року. Він розповідає про найману вбивцю Вілланель та працівницю МІ-6 Єву Поластрі, які просто одержимі одна одною.

Вже за два перші сезони серіал отримав любов глядачів, а також став володарем багатьох нагород, зокрема таких, як Золотий глобус та BAFTA TV Award. Третій сезон шпигунського драматичного трилера в самому розпалі. 

Роб Фельдман – український актор театру та кіно, відомий за такими роботами, як: “Ніч святого Валентина”, “Холодна кров” та грі у “Дикому театрі” та театрі “Мізантроп”.

Фельдман в серіалі “Вбиваючи Єву” виконав роль брата головної героїні.

  • Як українському актору вдалося отримати роль у популярному британському серіалі?
  • Як проходили проби?
  • Як проходив процес підготовки до зйомок?
  • У яких країнах проходили зйомки та скільки, загалом, було знімальних днів?
  • Як це – навчатися у театральних школах Лондона, та як актору працювати з іноземним агентом?

Про все це ви зможете дізнатися, прослухавши у подкаст “До попкорну з Анною Паленчук”.

Також з Робом Фельдманом поспілкувались і журналісти НВ STYLE. 

Як і коли ви приєдналися до цього успішного проекту?

– Для мене це було величезною несподіванкою. Почалося усе в серпні минулого року, під час фестивалю Fringe в Единбурзі, на який ми з театром Мізантроп привезли виставу Король Убю. Я намагався запросити якомога більше представників індустрії, щоб вони побачили виставу. Через кілька місяців я отримав лист із запрошенням записати самопроби для 3-го сезону серіалу. Я не міг повірити, але вирішив, що потрібно зробити все можливе.

Розкажіть про роботу з виконавицею однієї з головних ролей Джоді Комер. Наскільки комфортно вам було на спільних зйомках і як швидко вдалося досягти необхідної для телеісторії взаємодії?

– З Джоді неймовірно цікаво та комфортно працювати. Те, наскільки вона відрізняється від своєї героїні Вілланель, одразу ж впадає в очі. Але знаєте, що найкрутіше? Кожного разу, коли її не було в кадрі, вона (володарка премії Еммі і БАФТА, на секундочку) залишалася на майданчику і підігравала партнерам по сцені. Всі актори без виключення так робили і це абсолютно інший рівень. Саме такого партнерства іноді дуже не вистачає на майданчиках в Україні.

Нагадаємо, уряд США замовив українському емігранту виготовити подарунки для лідерів G7.

Схожі публікації

Залишити коментар