Молодь діаспори вимагає від ЄС продовження та посилення санкцій проти Російської Федерації

від Стожари

Коли українці та друзі України по усьому світу виходять на протести проти Росії, молодь української діаспори не може стояти осторонь.

Про це йдеться на сторінці СКУМО у facebook.

“Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій (СКУМО) глибоко обуреним спробам Кремля, використовуючи сучасну санітарно-епідеміологічну світову кризу, змусити глав держав та урядів країн ЄС послабити та скасувати для себе міжнародний політичний і економічні санкційні режими”, – йдеться у повідомленні.

Молодь діаспори нагадує, що 19 червня, глави держав та урядів Євросоюзу у форматі відеоконференції мають ухвалити політичне рішення про продовження на пів року економічних секторальних обмежувальних заходів щодо Росії, термін дії яких закінчується 31 липня, у відповідь на триваючу російську агресію проти України.

СКУМО зауважує, що існує велика ймовірність, що під час цих обговорень будуть підійматися питання зняття санкцій з Російської Федерації.

Тому CКУМО звертається до глав держав та урядів країн-членів ЄС з вимогою не послаблювати політичний і економічний тиск на Російську Федерацію, щоб примусити агресора припинити війну та втручання у внутрішні справи суверенних держав (включаючи демократичні вибори), відновити повагу до міжнародного права.

Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій (СКУМО) також підтримує звернення інших українських організацій до глав держав та урядів країн-членів Європейського Союзу та закликає молодь діаспори долучатися до міжнародних акцій проти російської агресії.

Молодь діаспори вимагає від ЄС продовження та посилення санкцій проти Російської ФедераціїСвітовий Конгрес Українських…

Geplaatst door World Congress of Ukrainian Youth Organizations – СКУМО op Dinsdag 16 juni 2020

Схожі публікації

Залишити коментар