Ірландський лоукостер Ryanair планує відновити влітку 2020 року половину маршрутів з України

від Стожари

Ірландський лоукостер Ryanair планує відновити влітку 2020 року тільки половину маршрутів з України.

Про це повідомляє Avianews.

Як зазначається, Ryanair відновить тільки 24 з 47 українських маршрутів.

Зокрема, з Києва влітку планується здійснювати польоти за 15 маршрутами з 25, зі Львова – за трьома з семи, з Одеси – за чотирьма з семи, з Харкова – за одним з п’яти і з Херсона – за одним з трьох.

Також компанія вилучила з продажу квитки по шести маршрутах: по двох маршрутах з Києва та Львова і по одному з Харкова і Херсона.

Майже всі польоти будуть здійснюватися двічі на тиждень. Рейси один раз на тиждень будуть виконуватися за маршрутами з Києва в Пафос і Валенсію, зі Львова в Дюссельдорф-Веце. Три рази на тиждень Ryanair буде літати з Києва до Відня, чотири рази на тиждень – з Києва до Штутгарту.

Разом з тим, українська авіакомпанія Windrose оголосила про запуск регулярних авіарейсів між п’ятьма найбільшими містами України – Києвом, Харковом, Дніпром, Львовом та Одесою. «З 15 червня авіакомпанія запускає регулярні авіарейси між п’ятьма найбільшими містами України – Києвом, Харковом, Дніпром, Львовом та Одесою. Компанія пропонує зручний розклад польотів Україною, завдяки якому пасажир має можливість обирати між вранішнім, денним та вечірнім вильотами та відвідати одночасно 2-3 міста на день. Зокрема, зі Львова до Харкова можна дістатися і повернутися назад протягом одного дня» – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Україна відкриє авіаційне сполучення разом з країнами ЄС з 15 червня. Разом з тим, Україна і Грузія планують відновити регулярні пасажирські авіаперевезення з 1 липня.

Схожі публікації

Залишити коментар