Організатори повідомляють про перенесення знакової події – Бієнале «Українська мова у світі: відступ чи поступ?»

від Стожари

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК) повідомляє про перенесення Бієнале «Українська мова у світі: відступ чи поступ?», який мав відбудеться 25–28 червня 2020 року в Національному університеті «Львівська політехніка».

“Дорогі друзі, нарешті ми, працівники МІОКу, прийняли важке для нас рішення про перенесення знакової події – Бієнале «Українська мова у світі: відступ чи поступ?», яка мала відбутися 25–28 червня 2020 року у Львівській політехніці. До останнього сподівалися, що коронавірус таки відступить”, – йдеться у повідомленні.

Організатори зазначають, що до участі в заході зголосилося понад 250 учасників із 30 країн світу, знакові постаті – спеціальні гості Оксана Пахльовська та Віталій Портников; ключові доповідачі – професіонали найвищого рівня:
владика Борис Ґудзяк, Володимир В’ятрович, Оксана Винницька-Юсипович, Павло Гриценко, Ірина Дмитришин, Адріян Кармазин, Міхаель Мозер, Володимир Шейко, з якими разом мали обговорити стратегічно важливі для нашої Держави питання – буття української мови у світі сьогодні і завтра.

“Участь кожного з вас – безцінна! Ми за все дуже дякуємо”, – підкреслюють у МІОК.

Разом з тим, організатори запевняють, що “Бієнале обов’язково відбудеться!!!”.

“Разом з вами ми визначимо найбільш прийнятні дати! Ми не припиняємо роботу і максимально використаємо цей час, щоб наша зустріч перевершила усі ваші очікування, була продуктивною і дала добрі результати”, – говорять в МІОК.

Схожі публікації

Залишити коментар