У Туреччині впровадять комендантську годину у 31 провінції

від Стожари

Президент Туреччини Тайіп Ердоган заявив про введення у ніч із 22 на 23 квітня комендантської години у 31 провінції. Вона передбачає заборону виходити з дому для всіх категорій громадян.

Про це пише Hurriyet Daily News.

Ердоган вже запроваджував комендантську годину 11-12 та 18-19 квітня. За його словами, таке блокування ефективно діє на зменшення поширення COVID-19.

«Ми будемо продовжувати встановлення комендантських годин на вихідних, не порушуючи виробничу діяльність в галузі охорони здоров’я та продовольства. Ми плануємо встановити комендантську годину в 31 провінції між 23-26 квітня, зводячи до мінімуму вплив на повсякденне життя», – повідомив Реджеп Таїп Ердоган.

Комендантську годину буде введено опівночі з 22 на 23 квітня, вона діятиме до опівночі з 26 на 27 квітня. Це вже треті вихідні поспіль, на які вводиться повна заборона покидати домівки у 31 провінції країни, де зафіксовано найбільшу кількість випадків інфікування коронавірусом.

Нагадаємо, 23 квітня Туреччина відзначатиме державне свято Національного суверенітету та День захисту дітей. Традиційно це свято передбачало організацію масових заходів.

Схожі публікації